Tècnic/a territorial Plataforma per la llengua a Palma

Funcions: La persona contractada passarà a formar part de l’Oficina de les Illes Balears i desenvoluparà les tasques següents: Gestió de la comunicació de l’oficina. Gestió de les xarxes socials territorials.
Redacció de notes de premsa i elaboració del butlletí mensual. Acollida i dinamització de voluntaris. Gestió de les tasques administratives de l’entitat. Garantia i optimització dels recursos necessaris pel que fa a qüestions logístiques (telefonia, subministraments de llarga durada, etc.). Control de la facturació i tresoreria de la territorial. Control i relació amb proveïdors. Redacció de la memòria econòmica. Seguiment de possibles subvencions. Suport en la realització d’esdeveniments. Relacions amb els mitjans i enviament de notes. Disseny de cartells i creativitats per a xarxes. Altres tasques que se li encomanin.

Sector: ONG
Data d’inici: 30/5/24
Salari: 11.500
Horari: a convenir
Tipus/durada de contracte: Temporal fins el 19 d’agost del 2024
Formació / Titulació: CFGS
Informàtica: Paquet office, xarxes socials, canva o similar, butlletins electrònics i internet.
Idiomes: Català escrit i parlat, amb plena capacitat de redacció i expressió oral.
Permís de conduir: si
Vehicle propi: si
Altres: Capacitat de comunicació. Motivació per la defensa del català. Persona dinàmica i assertiva. Capacitat de treballar en equip amb necessitats diverses i de coordinació. Iniciativa i capacitat de treballar de manera autònoma. Bon desenvolupament de treball sistemàtic.Coneixement del funcionament de les administracions públiques.

Com sol·licitar: Enviar CV a: seleccio@plataforma-llengua.cat amb la ref. INFOJOVE tècnic/a territorial 

Spanish

BORSA DE FEINA - INFOJOVE/IBJOVE