Tècnic/a de Suport Habitatges a Palma

Funcions: Acompanyar l’usuari/ària en l’adquisició d’hàbits d’autonomia personal i social per a les activitats de la vida diària (tenint en compte el programa individual desenvolupat conjuntament amb l’equip tècnic), com ara: gestió dels diners, cura de la roba, higiene bucal, elecció del lleure, neteja de la vivenda, entre d’altres.
Acompanyar els usuaris en la preparació dels esmorzars, berenars, dinars i sopars. Registrar la informació relativa a cada usuari al programa informàtic Ixis o altres. Emplenar els registres propis del servei. Supervisar i/o administrar les preses de medicació Supervisar i realitzar el suport directe a la higiene i imatge personal de la persona atesa Supervisar i realitzar el rentat de la roba. Entre altres funcions.

Sector: socioeducatiu
Data inici: 25/08/2023
Salari: 19.059,57 Euros bruts anuals
Horari: Rotatiu
Tipus/durada de contracte: indefinit
Formació / Titulació:  Imprescindible: CFGM Auxiliar Infermeria CFGM Atenció a la Dependència CFGM Atenció Sociosanitària a persones al domicili/en institucions socials  Certificat Professionalitat Nivell 2 anàleg  Relacionada amb làmbit de la diversitat funcional, formació centrada
Informàtica: Paquet Office
Experiència: A l’àmbit de la discapacitat
Carnet de conduir: si
Vehicle propi: si
Altres: Organització, responsabilitat, gestió de conflictes, treball en equip, adaptació al canvi, etc.
Com sol·licitar: Enviar CV a: svaleria.rojo@orgmater.org amb la ref. INFOJOVE tècnic/a suport habitatges.

Spanish

BORSA DE FEINA - INFOJOVE/IBJOVE