Enginyer/a de suport NOC a Palma

Com a part del nostre equip internacional d’enginyers de suport de l’NOC, el candidat serà responsable de resoldre les incidències tècniques dels nostres clients: problemes específics relacionats amb les xarxes satelitales, antenes estabilitzades, incidències genèriques relacionades amb radiofreqüències i xarxes, etc.

La gran varietat de tipus d’operacions i incidències, així com l’alt nivell de complexitat de les mateixes i l’alt nivell d’exigència per part dels nostres clients (que poden estar ubicats arreu de món) fan que aquest lloc de treball resulti molt interessant i dinàmic.

L’objectiu és que el 80% de les incidències siguin ateses i solucionades per l’equip de Tier-1. En el cas d’incidències molt complexes i específiques, podran ser derivades a un dels nostres especialistes de Tier-2.

Sector: Text d’exemple (modificar)
Data d’inici: 01.07.2021
Salari: 30.000 Anual / brut.
Horari: Torns rotatius 24/7.
Tipus/durada de contracte: Indefinit.
Formació / Titulació: Formació amb base tecnològica (Grau en Enginyeria Elèctrica, Enginyeria en Telecomunicacions / Telemàtica, Enginyeria en Informàtica).
Idiomes: Anglès C1 / C2.
Informàtica: Cisco, xarxes, VoIP, Ràdio freqüència, VSAT.
Experiència: 1 any.
Altres: Habilitats de comunicació, orientació a el client. Coneixements teòrics i pràctics comparables el nivell de certificació CCNA Cisco (routing, switching, Wireless networking). Experiència / coneixements en l’operativa / instal·lació de sistemes satelitales iDirect. Experiència / coneixements en l’operativa / instal·lació d’antenes estabilitzades com SeaTel, Orbit, KNS, Intellian, etc.  Gran interès per participar en cursos de formació a nivell intern i extern (Cisco, iDirect, Seatel, etc.). Estar disposat a treballar en torns rotatius 24/7 (es cobra un plus addicional per torns).
Permís de conduir: Sí, amb vehicle propi.
Com sol·licitar: Enviar CV a: jobs@omniaccess.com amb la ref. Infojove NOC2021

 

Spanish

BORSA DE FEINA - INFOJOVE/IBJOVE