Totes les ofertes

FORMADOR/A TALLERS PER A GENT GRAN A MALLORCA

Dinamitzar tallers en l'àmbit del desenvolupament personal. Facilitació de grups a partir del material pedagògic i guia dels tallers. Compatible amb altres feines o estudis.

CUIDADOR/A CENTRE DE DIA A COSTITX

Preparar i recolzar les intervencions d'atenció a les persones i al seu entorn en l'àmbit institucional indicades per l'equip interdisciplinari Realitzar intervencions d'atenció física (suports en la higiene personal, alimentació, ajuda en l'adaptació de l'alimentació si es requereix…) Realitzar intervencions d'atenció tant Sociosanitàries (processos salut, preparació i administració de medicació, manteniment de capacitats físiques…) com a intervencions d'atenció psicosocial (acompanyament en activitats programades, comunicació adaptada, entrenament cognitiu, accions formatives..)

CAMBRERS/ES RESTAURANT A PALMA

Funcions pròpies del lloc

BORSA DE TREBALL DE: INTEGRACIÓ SOCIAL, AUX. CLÍNICA, MONITOR/A INSERCIÓ SOCIAL

Actualització de borsa de treball per a substitucions a centre d'acollida per a persones en situació d'exclusió social.

Tècnic/a en programació de tallers i activitats a Palma

Elaborar, coordinar i dinamitzar la programació de tallers i activitats a un centre social.

VENEDOR/A A MARRATXÍ

Per a multinacional premium alemanya. Venda i reposició de productes, dur a terme els canvis que es donin a la seva àrea. Garantir una comunicació fluida en l'equip. Donar suport a altres seccions orientant, i assessorant al client.

OFICIAL 1ª POLIVALENT A EIVISSA

Per al centre penitenciari d'Eivissa. Reparacions de picapedrer, fusteria, lampisteria i electricitat. Activitats preventives de manteniment integral, correctius de tot tipus d'instal·lacions.

CONSULTOR/A FISCAL A PALMA

Declaracions tributàries, resolució consultes fiscals i comptables, redacció de reclamacions tributàries, informes comptables i fiscals, seguiment de novetats fiscals, relació directa amb els clients

TUTOR/A D'AULA A PALMA

Per l'escoleta de Son Llàtzer, a l'aula 0-1 anys

CONSERGE CAPS DE SETMANA A PALMA

Per instal·lacions esportives de l'IME a Palma. Obertura i tancament, verificació d'ocupacions i compliment d'horaris. Informar de tasques de manteniment i encarregar-se del bon ús del pavelló.

TÈCNIC/A AVALUACIÓ A PALMA

Per al programa Habitat-Housing First. Realització d'entrevistes semiestructurades a persones sense llar del programa i de fora del mateix. Anàlisi de la informació i elaboració d'informes. Coordinació amb professionals de referència d'altres organitzacions.

MONITOR/A TEMPS LLIURE A PALMA

Realitzar tallers infantils creatius i de manualitats per a nins de 4 a 12 anys. Zona Porto Pí.

OFICIAL PLANTA RESIDUS A PALMA

Triatge i manipulació de les escòries i ecoárids. Neteja, reg i recobriment d'aplecs. Maneig de plataformes elevadores, manipuladors telescòpics i mini pales carregadores.

PSICÒLEG/A / PEDAGOG/A A PALMA

Per a impartir tallers de psicotècnics a una acadèmia de Can Pastilla

PSICÒLEG/A EN PRÀCTIQUES A PALMA

Per familiaritzar-se amb la psicologia clínica. Veure pacients amb la psicòloga o psiquiatra, ajudar en tasques de gestió, realització de tests, informes, articles, etc.

CUIDADOR/A RESIDÈNCIA A PALMA

Funcions pròpies de cuidador/a de residència

AUX. ADMITIU/VA a Palma

Funcions pròpies del lloc

AUX. ADMITIU/VA mitja jornada a Palma

Arxiu, control bàsic comptable, control cobraments i pagaments, conciliació bancària

ACOMPANYANTS TRANSPORT ESCOLAR A PALMA

Per a la ruta de Gènova a Cala Major

CUINER/A ZONA MANACOR I FELANITX

Cuina a menjador infantil

COORDINADOR/A MENJADORS ESCOLARS ZONES FELANITX I MANACOR

Control de personal assignat, gestió de substitucions de personal, gestió de proveïdors, registres de manuals de cuina, visites a centres escolars.

INFORMADOR/A CLIENTS A PALMA

Persona per punt d'atenció al client. Resolució d'incidències, informes diaris.

ADMINISTRATIU/VA DE FORMACIÓ A PALMA

Per a acadèmia. Atenció telefònica i presencial a alumnes. Montatge i seguiment de cursos (SOIB o privats). Reclutament d'alumnes. Administratiu comercial. Suport a processos de justificació de cursos.

RESPONSABLE DE L'EQUIP D'AUXILIARS DE SALA DE MUSEU A PALMA

Coordinar l'equip d'auxiliars de sala del museu; gestionar les incidències pròpies del servei; coordinar i organitzar els horaris de l'equip

DEPENDENT/A-PERSONAL SHOPPER A PALMA

Per a boutique d'alta categoria. Supervisar el bon funcionament de la boutique, assessorament especialment a clients de parla estrangera, estar al dia de les tendències i conèixer el sector de la moda. Abstenir-se candidatures sense anglès o que cerquin feina temporal.

PROFESSOR/A D' ANGLÈS PER A INFANTS A PARTIR D' 1 ANY A PALMA (4 vacants)

Impartir classes, fer seguiment de l'alumnat (assistència, notes, informes, etc.), completar informes en línia al final de cada trimestre i realitzar altres tasques pròpies del centre.