Totes les ofertes

AUX. ESCOLETA A PALMA

Ajudar en les tasques pròpies d'una escoleta

TELEFONISTA CALL CENTER A PALMA

Amb anglès alt parlat. Per a atenció a call center en horari nocturn de 23 a 7 h.

AJUDANT DE XÓFER A PALMA

Funcions pròpies del lloc

AUX. GERIATRIA A PALMA

Per a residència al casc antic de Palma. Funcions pròpies del lloc, assistència a residents

AJUDANT MECÀNICA A PALMA

Ajudar al mecànic a realitzar tasques de reparació bàsiques, tals com canvi de pilots, bateries, graneretes, ajustar portes, nivells de líquids. Acompanyar al mecànic a dur i recollir cotxes dels tallers.

AUX. CLÍNICA A PALMA

Atendre les demandes dels usuaris de primers auxilis, de petites cures i demés tasques sociosanitàries de la categoria professional, inclosos canvis de bolquers i neteja personal dels usuaris impedits. Tasques de control i suport de la vida quotidiana.

INFERMER/A A MURO

2 llocs per a atenció a residents en residència de persones majors.

CUINER/A O AJUDANT CUINA A INCA

Es requereix cuiner/a o en el seu defecte AJUDANT DE CUINA, amb 1 any d'experiència demostrable. Se valorarà experiència amb col·lectius vulnerables, especialment amb persones amb discapacitat intel·lectual. Funcions: Gestió de l'equip de cuina i elaboració de menú

MOSSO/A MAGATZEM a Mercapalma

Alimentar les màquines, apilar i fermar els envasos

AUX. ADMITIU/VA a Palma

Per a centre d'atenció primerenca. Tasques administratives, centraleta telefònica, recepció i altres funcions pròpies del lloc.

CAMBRERS/ES RESTAURANT A BINISSALEM

Personal per a servir taules i barra al bar-piscina

TELEFONISTA PER A CENTRALETA A PALMA

Recepció i atenció de cridades. Atenció personalitzada als dubtes i consultes dels clients. Realitzar contractes de forma telefònica

ANALISTA PROGRAMADOR/A A POLLENÇA

Per a gestió i desenvolupament de la nostra plataforma. Manteniment i millora de les aplicacions actuals. Integració amb els sistemes de xarxa.

CAMBRERS/ES RESTAURANT A PALMA

Per a restaurant italià situat al FAN Mallorca Shopping. Funcions: les pròpies de cambrer/a, atenció al client, servir comandes, neteja etc.

AGENT ATENCIÓ AL CLIENT EN PORTUGUÈS A PALMA

Per a empresa del Parc Bit. Concertar cites comercials

AUXILIAR DE SALA A MUSEU A PALMA

Realitzar control d'accés, indicar als usuaris les sales a la seva disposició i assegurar-se que es compleixen les normes bàsiques del museu a cadascuna de les sales

MONITORS/ES TEMPS LLIURE AMB ANGLÈS AL PLA DE MALLORCA

Funcions de monitor/a a escola d'estiu

COORDINADOR/A ESCOLES D'ESTIU AL PLA DE MALLORCA

Per encarregar-se del bon funcionament diari de les escoles d'estiu, suport als directors/es i comunicació amb l'entitat organitzadora

DIRECTORS/ES DE TEMPS LLIURE a Palma i Pla de Mallorca

Persones amb experiència i disponibilitat tot l'estiu per a fer feina a una empresa sòlida.

CUIDADOR/A INTERNA EN DOMICILI A PALMA

Cuidador/a per a persona major. Mobilització i transferència, tasques de la llar i cuinar, control de medicació, canvi de bolquers, donar conversa i sortir a passejar amb cadira de rodes.

2on/a MAÎTRE PER A HOTEL A PLATJA DE PALMA

Gestió i control dels processos definits per al desenvolupament del servei. · Consecució del Pla de Vendes i generació d'ingressos del departament: Planificar accions de dinamització i promoció i formar a l'equip per a la venda. · Organització i coordinació dels diferents serveis de Restauració/Bar. · Control de costes: Gestionará los recursos disponibles de manera eficiente. · Gestión de plantillas: Se encargará de formar, motivar y desarrollar las habilidades y aptitudes de su equipo. · Control de la calidad del servicio prestado: Ajustándolo a las necesidades y expectativas del cliente.

AJUDANT SERVEIS TÈCNICS HOTEL A PLATJA DE PALMA

Verificar el bon funcionament de totes les instal·lacions i maquinària de l'hotel,assegurant el correcte ús de les mateixes, d'acord amb less directrius del seu superior i els stándards de qualitat de la companyia. - ajuda en feines de lampisteria, electricitat ,petites feines de picapedrer - Manteniment zona piscina: neteja del sòl i hamaques, rascat de bordes, col·locació d'hamaques, sopladora, etc. - Revisió i neteja de zones exteriors - Revisió de parts d'incidències en habitacions.

DIRECTOR/A DE TEMPS LLIURE A SANT LLORENÇ

Per dirigir campus d'estiu en anglès

PROFESSOR/A D' ANGLÈS PER A INFANTS A PARTIR D' 1 ANY A PALMA (4 vacants)

Impartir classes, fer seguiment de l'alumnat (assistència, notes, informes, etc.), completar informes en línia al final de cada trimestre i realitzar altres tasques pròpies del centre.

AGENTS ATENCIÓ AL CLIENT al Parc Bit (Palma)

Atenció al client de diferents sectors: sanitari, reserva d'hotels, botigues online de moda, etc.