Totes les ofertes

AUX. DE SERVEIS/RECEPCIONISTA A PALMA

Atenció telefònica, gestió i resolució d'incidències, introduir dades a la BBDD, etc.

CAMBRER/A RESTAURANT A CAIMARI

Servir desdejuni buffet i atenció taules al sopar

INSTRUCTOR/A ACTIVITATS AQUÀTIQUES I/O NATACIÓ SINCRONITZADA A PALMA

2 places: Instructor/a natació: Impartir classes de natació des de nadons fins a infantils (6 mesos fins a 14 anys) Instructor/a natació i natació sincronitzada.

ORIENTADOR/A LABORAL A PALMA I INCA

2 places: Palma: 20 h. setmanals Inca: jornada completa 40 h./setmanals Gestió integral de les funcions d´un orientador laboral, recepció d'usuaris, entrevista inicial, seguiment, ajuda amb l´adquisició de noves d´habilitats socials/ laborals, acompanyaments a entrevistes, seguiment en el lloc de treball, intermediació amb empreses, etc...

PROFESSORS/ES ANGLÈS A INCA I VOLTANTS

Impartir classes, fer el seguiment dels alumnes, completar informes, tasques docents del centre, etc.

NETEJADOR/A EMBARCACIONS al Port d'Alcúdia

Per a neteja interior i exterior d'embarcacions

TALLERISTA CUINA ESPAIS JOVES A PALMA

Des del servei de joventut de l'Ajuntament de Palma, cercam un monitor/a per dur a terme els tallers de cuina dels Espais Joves durant els mesos d'estiu, amb possibilitat de pròrroga

VIGILANTS DE SEGURETAT A EIVISSA

Grup Eulen, necessita incorporar a la seva plantilla un vigilant de seguretat. Funcions: control d'accés, protecció de béns, immobles i persones; totes les funcions regulades en la llei de seguretat privada

AJUDANT DE CUINA RESTAURANT PUIG DE STA. MAGDALENA (INCA)

Funcions: les pròpies d'un ajudant de cuina a restaurant

CAMBRER/A RESTAURANT AL PUIG DE STA. MAGDALENA (INCA)

Funcions: les pròpies de cambrer/a de restaurant

TÈCNIC/A OBSERVATORI DE LA JOVENTUT IB A PALMA

Sector: Públic
IMPRESCINDIBLE FIGURAR COM A BENEFICIARI DE GARANTIA JUVENIL. Projecte SOIB Jove-Qualificats sector públic Dins el projecte "Joventut i polítiques de joventut a les Illes Balears" per l'estudi dels perfils dels professionals i catàleg online d'accions en matèria de joventut. Funcions: revisió de fonts i factors clau relatius als perfils professionals i a l'àmbit de les polítiques de joventut.Explotació i difusió de la informació, identificació de serveis i actuacions en matèria de joventut de la CAIB. Elaboració del catàleg online.

PEDAGOG/A A PALMA

IMPRESCINDIBLE FIGURAR COM A BENEFICIARI DE GARANTIA JUVENIL Pel projecte Joves Qualificats a l'IBJOVE: "Aprèn a ser ciutadà del segle XXI" Funcions: Cerca, selecció, elaboració, difusió i investigació d'objectes digitals d'aprenentatge per a la promoció de la seguretat a Internet, la convivència a Internet i les habilitats pel segle XXI

SECRETARI/A DESPATX ADVOCATS AL CENTRE DE PALMA

Recepció, arxiu, gestions diverses tracte amb clients, organització del despatx

VIGILANTS DE SEGURETAT

Control d'accessos, protegir béns immobles i persones: totes les funcions regulades en la llei de seguretat privada

AUXILIARS DE SEGURETAT

Recepció i orientació a clients. Control d'aforament de vehicles, persones, aparcaments i mercancies. Rondes de conservació i manteniment.

XÓFER CAMIÓ a Palma

Repartir mercancia i ajudar al magatzem. Amb tots els carnets

AUX. ADMITIU/VA a Palma

Atenció telefònica, arxiu, etc.

PERSONAL NETEJA A MANACOR

Per a cobrir vacances. Funcions pròpies del servei de neteja

CUIDADOR/A RESIDÈNCIA/CENTRE DE DIA A COSTITX

Ajudar als pacients discapacitats en les tasques diàries. Dur a terme tasques relacionades amb l'assistència sanitària. Administrar medicació pautada Crear i mantenir registres del progrés dels pacients i dels serveis realitzats.

CUIDADOR/A RESIDÈNCIA A PALMA

Ajudar als pacients discapacitats en les tasques diàries. Dur a terme tasques relacionades amb l'assistència sanitària. Administrar medicació pautada. Crear i mantenir registres del progrés dels pacients i dels serveis realitzats.

ENCARREGAT/DA DE MANTENIMENT A MALLORCA

Funcions de planificació de manteniment preventiu i correctiu

OFICIAL 1ª MANTENIMENT A MALLORCA

Funcions de manteniment segons la seva categoria

ENGINYER/A TÈCNIC INDUSTRIAL A PALMA

Gestió de serveis diversos .Planificar el mantenimient preventiu, correctiu i tècnic legal Elaboració de pressupost. Control de prevenció de 12 persones a càrrec.

MONITOR/A TEMPS LLIURE A SON CARRIÓ

Per a fer activitats a l'aire lliure amb nin@s de diferents edats

ANIMADOR/A INFANTIL TURÍSTIC A PALMA

Realitzar activitats infantils, per a nins de 4 a 12 anys, segons la programació facilitada a hotel de Cala Major.

OPERATIONAL MANAGER ZONA PALMA

Per a centre de treball ubicat a 15 min de Palma. La persona serà responsable de diferents punts de venda d'aliments i begudes, entre d'altres bio/ecològics. Proposar estratègies de desenvolupament, planejar i establir canvis organitzacionals. Incorporació immediata o a negociar per a setembre 2018.

DIRECTOR/A DE TEMPS LLIURE a MANACOR

Dirigir una escola d'estiu i vetllar pel seu bon desenvolopament

PREPARADOR/A VEHICLES RENT A CAR A PALMA

Neteja interior i exterior del vehicle, manual i amb túnel. Flexibilitat horaria i residència a Palma.

AUX. INFERMERIA O SOCIOSANITARI A PALMA

Atendre les demandes de persones usuàries de primers auxilis, de petites cures i demés tasques sociosanitàries de la categoria professional, inclosos canvis de bolquers i neteja personal de persones impedides. Únicament s'atendran les candidatures de persones amb dificultats especials d'inserció laboral: -Aturades de llarga durada, o com a mínim amb més d'un any inscrits al SOIB, Perceptores de renda mínima d'inserció, (RMI) o de la renta social garantida (RESOGA), així com persones amb grau de discapacitat d'un 33% o superior-. Especificar-ho al CV o l'email.

AUXILIARS DE SERVEIS A EIVISSA

Recepció i orientació per als clients. Control d'aforament de vehicles i persones. Control d'aparcaments. Control de mercaderies. Rondes de conservació i manteniment.

AUXILIARS DE SERVEIS A MALLORCA

Recepció i orientació per als clients. Control d'aforament de vehicles i persones. Control d'aparcaments. Control de mercaderies. Rondes de conservació i manteniment.

REPOSADORS/ES A MARRATXÍ

Reposar a gran superfície. Control d'stock, reposició, muntatge tenda, control de qualitat, inventaris, etc.

Atenció al client on line (Professional en Customer Experience)

Atenció al cliente en diferents sectors, principalment tenda online de moda internacional, també reserves d' hotels, àmbit sanitario etc Valorable estades o estudis a paisos de parla anglesa. Lloc de feina molt estable, per la qual cosa , es requereixen persones que cerquin estabilitat laboral i amb ganes de créixer de manera profesional.

PROFESSOR/A D' ANGLÈS PER A INFANTS A PARTIR D' 1 ANY A PALMA (4 vacants)

Impartir classes, fer seguiment de l'alumnat (assistència, notes, informes, etc.), completar informes en línia al final de cada trimestre i realitzar altres tasques pròpies del centre.