Totes les ofertes

CUIDADOR/A RESIDÈNCIA A PALMA

Ajudar als pacients discapacitats en les tasques diàries. Dur a terme tasques relacionades amb l'assistència sanitària. Administrar medicació pautada. Crear i mantenir registres del progrés dels pacients i dels serveis realitzats.

ENGINYER/A TÈCNIC INDUSTRIAL A PALMA

Gestió de serveis diversos .Planificar el mantenimient preventiu, correctiu i tècnic legal Elaboració de pressupost. Control de prevenció de 12 persones a càrrec.

MONITOR/A TEMPS LLIURE A SON CARRIÓ

Per a fer activitats a l'aire lliure amb nin@s de diferents edats

ANIMADOR/A INFANTIL TURÍSTIC A PALMA

Realitzar activitats infantils, per a nins de 4 a 12 anys, segons la programació facilitada a hotel de Cala Major.

OPERATIONAL MANAGER ZONA PALMA

Per a centre de treball ubicat a 15 min de Palma. La persona serà responsable de diferents punts de venda d'aliments i begudes, entre d'altres bio/ecològics. Proposar estratègies de desenvolupament, planejar i establir canvis organitzacionals. Incorporació immediata o a negociar per a setembre 2018.

DIRECTOR/A DE TEMPS LLIURE a MANACOR

Dirigir una escola d'estiu i vetllar pel seu bon desenvolopament

PREPARADOR/A VEHICLES RENT A CAR A PALMA

Neteja interior i exterior del vehicle, manual i amb túnel. Flexibilitat horaria i residència a Palma.

Atenció al client on line (Professional en Customer Experience)

Atenció al cliente en diferents sectors, principalment tenda online de moda internacional, també reserves d' hotels, àmbit sanitario etc Valorable estades o estudis a paisos de parla anglesa. Lloc de feina molt estable, per la qual cosa , es requereixen persones que cerquin estabilitat laboral i amb ganes de créixer de manera profesional.

PROFESSOR/A D' ANGLÈS PER A INFANTS A PARTIR D' 1 ANY A PALMA (4 vacants)

Impartir classes, fer seguiment de l'alumnat (assistència, notes, informes, etc.), completar informes en línia al final de cada trimestre i realitzar altres tasques pròpies del centre.
Pàg. 2 de 2    Veure tots