Totes les ofertes

COMERCIAL JUNIOR VEHICLES A PALMA

Comercial junior per a vehicles industrials lleugers. Captació, venda i negociació amb clients de vehicles industrials. S'ofereix incorporació immediata a empresa consolidada en el sector. Vehicle d'empresa o kilometratge i dietes. Formació a càrrec de l'empresa.

DINAMITZADOR/A-INFORMADOR/A JUVENIL A CALVIÀ

Disseny, planificació, organització, coordinació i desenvolupament de projectes, programes i activitats juvenils.

ASSISTENT COMPTABLE A PALMA

Rebre, examinar, classificar, codificar y efectuar el registre comptable de documents, revisar i compara llista de pagaments, comprovants, xecs i altres registres amb els comptes respectius, etc.

OF. 1ª ELECTRICITAT A SA POBLA

Per a instal·lacions domèstiques i hotels

OF. 1ª LAMPISTERIA A SA POBLA

Per a instal·lacions domèstiques i a hotels

Formadors/es projecte voluntariat esplais de gent gran MALLORCA

Tasques de formació i dinamització d'un projecte de voluntariat a Centres de gent gran a Campos, Llucmajor i Felanitx. Formació, captació i seguiment de voluntaris. Implementació d'activitats programades. Compatible amb altres ocupacions i/o estudis.

FORMADOR/A PROJECTE PROMOCIÓ DE LA SALUT I BENESTAR A MENORCA

Dinamització de tallers de promoció de la salut a centres de gent gran. Compatible amb altres feines o estudis

MONITORS/ES EXTRAESCOLARS Calvià

Per a activitats esportives, artístiques, ludoteca, etc. per a infants i joves fins a 16 anys. Realitzar les activitats programades per als participants durant l'horari marcat. Tenir cura dels participants i garantir els objectius.

GESTOR/A CLIENTS MAPFRE INCA

En dependència del director d'oficina, s'encarregarà de l'atenció comercial i gestió de prestacions als clients, contacte telefònic amb els clients en cartera i prospecció de potencials clients.

PERSONAL CAIXA I ATENCIÓ AL CLIENT a Palma

Atenció al client i cobrament a gran superfície

Oficial electricista a Llucmajor (4 vacants)

Pla de millora i remodelació en subestació elèctrica a Llucmajor

GRADUAT/DA EN DRET

DISCAPACITAT
FUNCIONS PRINCIPALS: - Seguiment de places concertades amb l'administració en els diferents serveis. - Seguiment dels programes segons els contractes. - Seguiment de la informació (altes, baixes, comunicacions…) perquè es pugui emetre la facturació corresponent. - Facturació dels serveis concertats amb l'administració competent. - Estudi del compliment dels requisits legals per autoritzar, acreditar i concertar serveis. - Elaboració d'expedients per autoritzar i/o acreditar serveis. - Establir mecanismes de coordinació i comunicació entre els diferents serveis de l'organització. - Coordinació dels diferents serveis; canvis de serveis, altes, baixes, personal, ràtios, titulacions.. - Seguiment de la implantació del programa

MONITOR/A DE MENJADOR ESCOLAR A POLLENÇA I PORT DE POLLENÇA (2 vacants)

OCI I TEMPS LLIURE
TENIR CURA DELS INFANTS DURANT EL SERVEI DE MENJADOR ESCOLAR, FOMENTAR HÀBITS SALUDABLES I INCULCAR NORMES DE COMPORTAMENT A LA TAULA

4 places de Monitors/es de menjador a Sa Pobla i Alcúdia

Educació i formació
- Educar a l'estona de menjador i en el lleure. - Treballar hàbits, normes de convivència i actituds envers el menjar. - Organització del menjador (pautes de conducta, control d'àpats, etc...) - Dinamització i seguiment d'un grup d'infants.

Caixers - Expendedors ( Zona Calvià) 3 vacants

Sector Petrolifer
* Repostatge de combustible en pista. * Cobro . * Tasques bàsiques de reposició.

Agent reserves amb alemany alt (2 vacants)

consultoria i contact center
Gestió de reserves de hotel, moda online, enquestes, etc telefonicament

ACOMPANYANT TRANSPORT ESCOLAR (5 PLACES)

Transport Escolar
Tenir cura dels infants del bus a les rutes escolars i d'instituts

DOCENT PQI OPERACIONS AUXILIARS DE MUNTATGE D'INSTAL·LACIONS ELECTROTÈCNIQUES I DE TELECOMUNICACIONS EN EDIFICIS

ONG/ACCIÓ SOCIAL
Impartir la docencia del curs de PQI OPERACIONS AUXILIARS DE MUNTATGE D'INSTAL·LACIONS ELECTROTÈCNIQUES I DE TELECOMUNICACIONS EN EDIFICIS

AJUDANT DE PERRUQUERIA / ESTILISTA A PALMA

Perruqueria i estètica
SE PRECISA ESTILISTA AMB GANES D' APRENDRE I CRÉIXER AMB L 'EMPRESA, S´OFEREIXEN 20 HORES AMB POSSIBILITAT DE FER MÉS JORNADA I DE PUJAR DE CATEGORIA PROFESSIONAL .

Tècnic Junior per feina finca al camp ( Palma )

Producció agrícola
Gestió i posada en marxa de les operacions de preparació del terreny, plantació, producció, manteniment, regadiu, abonat, aplicació de tractaments i recolecció de cultius agrícoles. Planificació, gestió i control de la producció.
Pàg. 1 de 2    Veure tots