Totes les ofertes

Professor/a d'anglès a Artà

Psicologia i educació no reglada
Donar classes d'anglès individuals o en grups reduïts a nivells tant de primària, secundària i batxillerat.

Caixer/a + Reponedor/a a Bunyola (1)

Sector alimentació
Funcions pròpies de la caixa , recepció de comandes, organització i enmagatzament d'aquestes. Es valorarà experiència en seccions. Persona seria, educada i responsable. Imprescindible experiència en supermercats, abstenir-se si no es compta amb experiència. Se valorara l' experiència com encarregat/ada o segon/a encarregat/ada.

TÉCNICO/A DE MANTENIMIENTO EDIFICIOS / TRANSPORTE (2 vacantes)

Sòlida experiència en trabajos de electricidad , climatitzación, lampistería, jardinería i maquinaria en general. - Incorporación inmediata - Se valoraran certificados de profesionalidad relacionados con el lugar de trabajo . - Experiència mínima de 2 años y en mantenimiento integral de edificios. - Permiso de conducir se valorarà carnet D -El trabajo es en diferentes lugares de la isla - Se valorará certificado de discapacidad física

CUIDADOR/A DE RESIDÈNCIA A PALMA

- Incorporació immediata - És imprescindible disposar De titulació oficial d´auxiliar d´infermeria o tècnic sociosanitari - Treballs de cuidadora de residència. Jornada a determinar amb la coordinadora d´àrea.

CAMBRER/A A PISCINA MUNICIPAL A ESPORLES

HORARI: Dilluns: de 10 a 20 hores Dimarts: de 10 a 20 hores Dimecres: LLIURE Dijous: de 18 a 20 hores Divendres: de 17 a 23 hores Dissabte: de 17 a 24 hores Diumenge: de 19 a 23 hores

AUX. ADMITIU/VA a Palma

Funcions principals: Arxiu , atenció telefònica,albarans i factures.

SOCORRISTA A PALMA (1)

Es precisa Socorrista per a important cadena hotelera. Funcions: vigilància, recollida d' hamacas, tovalloles... Ha de ser una persona responsable, amb bon tracte amb la gent.

Monitor/a suplències a Port de Pollença

Fundació Pere Tarrés cerca un/a Monitor/a de lleure educatiu per realitzar una suplència al casal d'estiu al Port de Pollença. La suplència es realitzarà el 10, 14, 16 i 17 d'agost de 9h a 14h

Auxiliar de serveis - Son Moix (15 places)

Control d'accés a l'entrada de l'estadi Son Moix per als partits del RCD Mallorca

CUIDADORS /CUIDADORES DE RESIDÈNCIA A PALMA (4 PLACES)

Es requereix CUIDADOR DE RESIDÈNCIA - Incorporació immediata - És imprescindible disposar De titulació oficial d´auxiliar d´infermeria o tècnic sociosanitari - Treballs de cuidadora de residència. Jornada a determinar amb la coordinadora d´àrea.

CUINER / A o AJUDANT DE CUINA A INCA

Gestió d´equip a cuina + elaboració de menú Recomenable experiència amb col.lectius vulnerables

AJUDANT DE CUINA A MOTUÏRI (1)

Preparació i cocció d'aliments a Restaurant de cuina mallorquina

INSTRUCTOR/A ACTIVITATS AQUÀTIQUES I/O NATACIÓ SINCRONITZADA A PALMA

2 places: Instructor/a natació: Impartir classes de natació des de nadons fins a infantils (6 mesos fins a 14 anys) Instructor/a natació i natació sincronitzada.

PROFESSOR/A D' ANGLÈS PER A INFANTS A PARTIR D' 1 ANY A PALMA (4 vacants)

Impartir classes, fer seguiment de l'alumnat (assistència, notes, informes, etc.), completar informes en línia al final de cada trimestre i realitzar altres tasques pròpies del centre.