Totes les ofertes

CONDUCTOR/A-REPARTIDOR/A A PALMA

Per a repartir productes d'alimentació a temperatura controlada. Imprescindible carnet camió i CAP

AUX. ADMITIU/VA DE FORMACIÓ a Palma

Captació d'Alumnes  Comunicacions a l'administració  Gestió documental de les accions formatives.  Atenció i resolució de dubtes als alumnes  Gestió de material  Recerca de Pràctiques no laborals

EDUCADOR/A SOCIAL A EIVISSA

Intervencions socioeducatives adreçades a nins i nines i joves d'entre 3 i 18 anys. Intervencions i accions comunitàries a diferents barris d'Eivissa.

LOGOPEDA A CALVIÀ

Intervenció en els trastorns de la comunicació, llenguatge, deglució, parla i veu. - Coordinar la seva actuació amb la de l'equip, sota la direcció de la Coordinadora del servei. - Mantenir tutories de seguiment amb les famílies. - Comunicar-se amb els centres educatius per coordinar la intervenció i l'avaluació de l'alumne.

INFERMER/A A MURO

Funcions pròpies del lloc de feina

COMERCIAL JUNIOR GRAN CONSUM A MALLORCA

Multinacional líder del sector del tabac. Funcions: responsable de la implementació i distribució de les seves marques. Negociació d'acords comercials a la seva zona d'actuació. Gestió de la cartera de clients. Posicionament i promoció de les marques.

AJUDANT DEPT. INSTAL·LACIONS EMBARCACIONS GRAN ESLORA AL PORT DE PALMA, PORTALS I PORT ADRIANO

Ajudant de tècnics a treballs de muntatge, reparació i manteniment de sistemes fluidomecànics a bord d'embarcacions privades de gran eslora (combustible, aigua salada, aigües residuals)

COORDINADOR/A TREBALL COMUNITARI A EIVISSA

Funcions pròpies de coordinació i treball comunitari amb població d'ètnia gitana

MONITORS/ES ACOMPANYANTS - CURSOS A L'ESTRANGER A ANGLATERRA I IRLANDA

-Supervisió del grup d'estudiants a GB/Irlanda durant el mes de Juliol. Estades 2 i 3 setmanes. -Acompanyament del grup durant totes les activitats i els desplaçaments. -Gestió del dia a dia amb l'organització estrangera. -Comunicació amb l'Organització local i les famílies dels participants. -Facilitar les gestions internes entre les organitzacions local i estrangera. -Redacció d'informe al final de l'estada.

MONITOR/A TEMPS LLIURE A PALMA

Per activitats amb infants a granja escola (hort, animals...)

QUIROMASSATGISTA A MARRATXÍ

Massatges descontracturants i relaxants

COMERCIAL SECTOR RESTAURACIÓ A PALMA

Funcions de comercial centrades en potenciar l'increment de vendes de restauració, principalment a través de la contractació d'esdeveniments, a realitzar en qualsevol dels nostres establiments

CARNISSER/ A A SUPERMERCAT DE BUNYOLA

Carnet/curs de manipulació d' aliments Preparació de productes elaborats.

CUIDADOR/A DE RESIDÈNCIA A PALMA (2 vacants)

TREBALLS RELACIONATS AMB LA CURA DE PERSONES AMB DISCAPACITAT EN RESIDÈNCIA