Totes les ofertes

REPOSADORS/ES A MARRATXÍ

Reposar a gran superfície. Control d'stock, reposició, muntatge tenda, control de qualitat, inventaris, etc.

METGE/METGESA PER L'AEROPORT D'EIVISSA

Per a assistència sanitària a l'aeroport d'Eivissa

INFERMER/A A L'AEROPORT D'EIVISSA

Per a assistència sanitària a l'aeroport d'Eivissa

RENTAL SALES AGENT A ALCÚDIA

Venda d'extres, atenció al client i gestió del contracte de lloguer

AUXILIARS DE SERVEIS A L'AEROPORT DE PALMA

Recollida de safates i atenció al passatger.

Atenció al client on line (Professional en Customer Experience)

Atenció al cliente en diferents sectors, principalment tenda online de moda internacional, també reserves d' hotels, àmbit sanitario etc Valorable estades o estudis a paisos de parla anglesa. Lloc de feina molt estable, per la qual cosa , es requereixen persones que cerquin estabilitat laboral i amb ganes de créixer de manera profesional.

RECEPCIONISTA (SANITAT) a Marratxí

FUNCIONS D' ADMINISTRACIÓ I RECEPCIÓ

CUIDADOR/A VIVENDA SUPERVISADA A PALMA (4 PLACES)

Capacitat de resolució de problemes.-Capacitat per enfrontar-se a situacions conflictives (tant físiques com a psicològiques) sense entrar en pànic, amb calma i seguretat.- Disponibilitat i adaptació a horaris i torns diversos.- Responsabilitat i implicació cap al servei i els usuaris.- Comunicació i treball en equip- Assumir responsabilitats.-Capacitat d'actuació ràpida.- Incorporació immediata Funcionis pròpies del lloc de cuidador. Jornada a determinar amb el coordinador d´àrea.

CAMBRER /A BAR PISCINA MUNICIPAL ESPORLES

CENTRE ESPECIAL D'OCUPACIÓ / BAR PISCINA MUNICIPAL HORARI:DILLUNS I DIMARTS DE 10 A 18 HORES . DIVENDRES, DISSABTE I DIUMENGE DE 17 A 23 HORES

OPERARI/A DE BUGADERIA A PALMA A CENTRE ESPECIAL D' OCUPACIÓ

OPERARI/ OPERÀRIA / ENCARREGAT/DA DE TALLER Treballador/a per a bugaderia. Contracte en CEE a 25h. Treball fins 30 d'octubre. Salari d'encarregat de taller. Possibilitat d'augmentar horari el mes d'Agost, contracte de 37,5 hores de 8 a 15,30 Prioritat per col·lectius amb discapacitat.

AJUDANT DE CAMBRER/A (CAFE BAR A PLA DE NA TESA)

RESTAURACIÓ
Atenció al client. Fer entrepans i cafès. Preparació de combinats i begudes amb alcohol. Montar i desmontar taules menjador. Netetja de la cafetera, càmares, sala. Nocions de planxa.

PROFESSOR/A ALEMANY I CATALÀ A PALMA

Impartir classes a ESO en un centre concertat. És un centre religiós, se requereix persona competent emocionalment i tenir consciència espiritual.

AUXILIAR DE CUINA A ALCÚDIA

Per l'alberg juvenil de La Victòria. Elaboració de menjar amb la supervisió del cuiner/a. Neteja de cuina i menjador. Tenir al dia les càmeres i rebosts.

RENTAL SALES AGENT A PALMA

Gestionar contractes de lloguer de vehicles. Optimitzar el lloguer de vehicles, realitzant la venda de productes basada en les necessitats de cada client. Oferint una excel·lent atenció, amb un tracte atent, professional i personalitzat encaminat a la fidelització del client.

AUXILIAR DE SERVEIS A FORMENTOR

Control d'accés a l'aparcament, cobrar la tarifa als usuaris, informar sobre l'hora de tancament, etc.

INFERMER/A A PALMA

Funcions pròpies d'infermer/a, persona amb capacitat d'afrontar i resoldre situacions conflictives, tant físiques com psicològiques, amb seguretat. Disponibilitat per adaptar-se a diferents horaris i torns.

TÈCNIC/A EN CERTIFICACIÓ INDUSTRIAL

Per realitzar certificacions de metrologia de baixa tensió, seguretat industrial

TREBALLADOR/A SOCIAL A PALMA

Tasques de treball social a centre d'acollida de persones en risc o situació d'exclusió social: Realitzar el diagnòstic i pronòstic de la situació de les persones, informació, orientació i gestió. Tasques de coordinació, planificació i avaluació

NETEJADOR/A A PALMA

Tasques de neteja
Pàg. 1 de 2    Veure tots