Totes les ofertes

DEPENDENT/A A CALA RATJADA

Atenció al client. Enviament i recepció de comandes.

GUIA VISITES COVES DE CAMPANET

Fer les visites guiades a l'interior de la cova de Campanet amb un guió prèviament preparat.

TÈCNIC/A INSTAL·LACIÓ TELECOMUNICACIONS A EIVISSA

Instal·lació d'equips de ràdio. Configuració i manteniment d'equips. Assistència tècnica i resolució d'incidències. Realització de visites prèvies per a projectes a mida.

RECEPCIONISTA a Marratxí

Recepció, administració i atenció al pacient

EDUCADORS/ES AMBIENTALS A LES ILLES BALEARS

Realitzar campanya de conscienciació mediambiental al sector hoteler, visitant els diferents establiments ubicats a la costa de les zones de treball. A Mallorca: Palma, Llucmajor i Manacor. Menorca: tota l'illa. Eivissa: Sta. Eulària des Riu.

SOCORRISTA A PARCS AQUÀTICS DE MALLORCA

Prevenir i salvaguardar la integritat de les persones

AUXILIAR DE SERVEIS A FORMENTOR

Control d'accessos. Informar als usuaris dels horaris i les tarifes d'estacionament. Cobrar les tarifes d'aparcament

DIRECTOR/A DE TEMPS LLIURE A SANT LLORENÇ

Per dirigir campus d'estiu en anglès

AJUDANT DE RECEPCIÓ A CAPDEPERA

Executar i controlar el desenvolupament d'accions comercials i de reserves. Realitzar les activitats pròpies de la recepció. Persona entre 16 i 29 anys o persona amb discapacitat igual o superior al 33% reconeguda. No pot tenir formació relacionada amb la feina.

AJUDANT DE CUINA A CAPDEPERA

Executar operacions bàsiques d'aprovisionament, preelaboració i conservació culinària Persona entre 16 i 29 anys o persona amb discapacitat igual o superior al 33% reconeguda. No pot tenir formació relacionada amb la feina.

AJUDANT CAMBRER/A A CAPDEPERA

Col·laborar en el servei al client. Executar operacions bàsiques d'aprovisionament, preparar i presentar begudes senzilles i menjars ràpids. Persona entre 16 i 29 anys o persona amb discapacitat igual o superior al 33% reconeguda. No pot tenir formació relacionada amb la feina.

REPOSADOR/A A PALMA

Recepció de mercancía, control d'stock, reposició de productes en centre comercial. Interlocució amb el gestor de vendes d'Agroilla. Inventaris, revisió d'etiquetatge i qualitat del producte.

TÈCNIC/A DE CAMP JUNIOR PER A FINCA a Ariany

Gestió i desenvolupament de les operacions auxiliars per a la preparació del terreny, producció, recol·lecció, abonos, control de drenatges, etc. Confecció de producte i gestió de magatzem. Coordinació amb la direcció de la finca.

CUIDADOR/A DE MENORS A VIVENDA SUPERVISADA A PALMA

Jornada a determinar amb el coordinador d´àrea.

Auxiliar odontologia

ajudar gabinet odontologia, agenda cites, material

TÊCNIC/A SAT ( POLLENÇA)

Telecomunicacions
Configuració d'equipament . Assistència tècnica telefónica, gestió i resolució d' incidències, monitorizació de sistemes Assessorament tècnic a clientes tant en everies com en l¡acalariment de dubtes sobre el funcionament de components

PROFESSOR/A D' ANGLÈS PER A INFANTS A PARTIR D' 1 ANY A PALMA (4 vacants)

Impartir classes, fer seguiment de l'alumnat (assistència, notes, informes, etc.), completar informes en línia al final de cada trimestre i realitzar altres tasques pròpies del centre.

MONITORS/ES TEMPS LLIURE A PALMA, CALVIÀ, LLUCMAJOR I MARRATXÍ

Dic Drac selecciona monitors/es de temps lliure per a campus d'estiu.

XÒFER A PALMA (2 vacants)

Comerç
Repartiment de mercaderia en ruta asignada. Carrega i descàrrega de mercaderia a instal·lacions de Mercapalma i als clients

Auxiliar Administratiu/va a Thomas Cook-Palma (20 vacants)

Turisme
- Administració de factures: contacte i pagament a proveïdors , cobrament a clients. - Reconciliacions bancàrias. - Gestió d' incidèncias. - Tancament mensuals. - Reports diaris.
Pàg. 1 de 2    Veure tots