Ofertes de treball

ADMINISTRATIU/VA DE FACTURACIÓ A CAMPOS

Control d'albarans, facturació, incidències clients (altes, modificacions i enviament de documentació) i actualització de preus.

DINAMITZADOR/A A PALMA

Planificar, organitzar i executar activitats socioculturals.

MONITORS/ES CENTRES OBERTS A PALMA

Definició dels objectius educatius juntament amb l'equip. Programació de les activitats. Dinamització i seguiment del grup d'infants. Vetllar per la seguretat dels infants. Avaluació de les activitats.

FORMADOR/A PROGRAMA VOLUNTARIAT DE GENT GRAN A MALLORCA

Programació i implementació de les activitats programades (dinamització tallers de lectura, suport a accions de voluntariat de la gent gran, etc.) Formació i dinamització de tallers.

PERSONAL ADMTIU.-COMERCIAL A INCA

Captació d'alumnes, comunicacions a l'administració, gestió documental de les accions formatives, atenció i resolució dubtes a l'alumnat, gestió de material, recerca de pràctiques no laborals.

FORMADOR/A PROJECTE PROMOCIÓ DE LA SALUT A MALLORCA

Dinamitzar tallers de promoció de la salut i d'exercici físic a centres de gent gran. Dinamitzar grups d'acord amb el material pedagògic del programa.

MONITOR/A TEMPS LLIURE A LLUCMAJOR/PUIG DE ROS

Per fer activitats extraescolars de pintura i art. Organització de tallers originals i creatius per a grups de nins i nines.

TÈCNIC/A INSTAL·LACIONS CONTRA INCENDIS A PALMA

Instal·lació i manteniment de sistemes de detecció i alarmes contra incendis.

RECEPCIONISTA RESIDÈNCIA A PALMA

Atenció al públic, recepció de cridades. Control i registre de les entrades i sortides de la residència Suport en tasques administratives a l'equip directiu