Ofertes de treball

AGENT ATENCIÓ AL CLIENT EN PORTUGUÈS A PALMA

Per a empresa del Parc Bit. Concertar cites comercials

AUXILIAR DE SALA A MUSEU A PALMA

Realitzar control d'accés, indicar als usuaris les sales a la seva disposició i assegurar-se que es compleixen les normes bàsiques del museu a cadascuna de les sales

MONITORS/ES TEMPS LLIURE AMB ANGLÈS AL PLA DE MALLORCA

Funcions de monitor/a a escola d'estiu

COORDINADOR/A ESCOLES D'ESTIU AL PLA DE MALLORCA

Per encarregar-se del bon funcionament diari de les escoles d'estiu, suport als directors/es i comunicació amb l'entitat organitzadora

DIRECTORS/ES DE TEMPS LLIURE a Palma i Pla de Mallorca

Persones amb experiència i disponibilitat tot l'estiu per a fer feina a una empresa sòlida.

CUIDADOR/A INTERNA EN DOMICILI A PALMA

Cuidador/a per a persona major. Mobilització i transferència, tasques de la llar i cuinar, control de medicació, canvi de bolquers, donar conversa i sortir a passejar amb cadira de rodes.

2on/a MAÎTRE PER A HOTEL A PLATJA DE PALMA

Gestió i control dels processos definits per al desenvolupament del servei. · Consecució del Pla de Vendes i generació d'ingressos del departament: Planificar accions de dinamització i promoció i formar a l'equip per a la venda. · Organització i coordinació dels diferents serveis de Restauració/Bar. · Control de costes: Gestionará los recursos disponibles de manera eficiente. · Gestión de plantillas: Se encargará de formar, motivar y desarrollar las habilidades y aptitudes de su equipo. · Control de la calidad del servicio prestado: Ajustándolo a las necesidades y expectativas del cliente.

AJUDANT SERVEIS TÈCNICS HOTEL A PLATJA DE PALMA

Verificar el bon funcionament de totes les instal·lacions i maquinària de l'hotel,assegurant el correcte ús de les mateixes, d'acord amb less directrius del seu superior i els stándards de qualitat de la companyia. - ajuda en feines de lampisteria, electricitat ,petites feines de picapedrer - Manteniment zona piscina: neteja del sòl i hamaques, rascat de bordes, col·locació d'hamaques, sopladora, etc. - Revisió i neteja de zones exteriors - Revisió de parts d'incidències en habitacions.

MONITORS/ES I DINAMITZADORS/ES DE TALLERS COMUNITARIS I SOCIOEDUCATIUS A PALMA (6 places)

Realització de tallers amb infants, joves i famílies, enfocats al treball en valors i les habilitats socials a través de diverses disciplines: esports, arts plàstiques, arts escèniques, esplai i noves tecnologies entre d'altres.