Ofertes de treball

COMERCIAL JUNIOR VEHICLES A PALMA

Comercial junior per a vehicles industrials lleugers. Captació, venda i negociació amb clients de vehicles industrials. S'ofereix incorporació immediata a empresa consolidada en el sector. Vehicle d'empresa o kilometratge i dietes. Formació a càrrec de l'empresa.

DINAMITZADOR/A-INFORMADOR/A JUVENIL A CALVIÀ

Disseny, planificació, organització, coordinació i desenvolupament de projectes, programes i activitats juvenils.

ASSISTENT COMPTABLE A PALMA

Rebre, examinar, classificar, codificar y efectuar el registre comptable de documents, revisar i compara llista de pagaments, comprovants, xecs i altres registres amb els comptes respectius, etc.

OF. 1ª ELECTRICITAT A SA POBLA

Per a instal·lacions domèstiques i hotels

OF. 1ª LAMPISTERIA A SA POBLA

Per a instal·lacions domèstiques i a hotels

Formadors/es projecte voluntariat esplais de gent gran MALLORCA

Tasques de formació i dinamització d'un projecte de voluntariat a Centres de gent gran a Campos, Llucmajor i Felanitx. Formació, captació i seguiment de voluntaris. Implementació d'activitats programades. Compatible amb altres ocupacions i/o estudis.

MONITORS/ES EXTRAESCOLARS Calvià

Per a activitats esportives, artístiques, ludoteca, etc. per a infants i joves fins a 16 anys. Realitzar les activitats programades per als participants durant l'horari marcat. Tenir cura dels participants i garantir els objectius.

GESTOR/A CLIENTS MAPFRE INCA

En dependència del director d'oficina, s'encarregarà de l'atenció comercial i gestió de prestacions als clients, contacte telefònic amb els clients en cartera i prospecció de potencials clients.

PERSONAL CAIXA I ATENCIÓ AL CLIENT a Palma

Atenció al client i cobrament a gran superfície

Oficial electricista a Llucmajor (4 vacants)

Pla de millora i remodelació en subestació elèctrica a Llucmajor