Ofertes de treball

Tècnic/a en programació de tallers i activitats a Palma (1 vacannt)

Elaborar, coordinar i dinamitzar la programació de tallers i activitats a un centre social. Titulació mínima requerida: Tècnic/a Superior en Animació Sociocultural. Es tindràn en compte titulacions similars o superiors com: Pedagogia, Sociologia i altres disciplines de l'àmbit social.

VENEDOR/A A MARRATXÍ

Per a multinacional premium alemanya. Venda i reposició de productes, dur a terme els canvis que es donin a la seva àrea. Garantir una comunicació fluida en l'equip. Donar suport a altres seccions orientant, i assessorant al client.

CONSULTOR/A FISCAL A PALMA

Declaracions tributàries, resolució consultes fiscals i comptables, redacció de reclamacions tributàries, informes comptables i fiscals, seguiment de novetats fiscals, relació directa amb els clients

TUTOR/A D'AULA A PALMA

Per l'escoleta de Son Llàtzer, a l'aula 0-1 anys

CONSERGE CAPS DE SETMANA A PALMA

Per instal·lacions esportives de l'IME a Palma. Obertura i tancament, verificació d'ocupacions i compliment d'horaris. Informar de tasques de manteniment i encarregar-se del bon ús del pavelló.

TÈCNIC/A AVALUACIÓ A PALMA

Per al programa Habitat-Housing First. Realització d'entrevistes semiestructurades a persones sense llar del programa i de fora del mateix. Anàlisi de la informació i elaboració d'informes. Coordinació amb professionals de referència d'altres organitzacions.

MONITOR/A TEMPS LLIURE A PALMA

Realitzar tallers infantils creatius i de manualitats per a nins de 4 a 12 anys. Zona Porto Pí.

OFICIAL PLANTA RESIDUS A PALMA

Triatge i manipulació de les escòries i ecoárids. Neteja, reg i recobriment d'aplecs. Maneig de plataformes elevadores, manipuladors telescòpics i mini pales carregadores.

PSICÒLEG/A / PEDAGOG/A A PALMA

Per a impartir tallers de psicotècnics a una acadèmia de Can Pastilla