Ofertes de treball

DELINEANT A PALMA

Elaboració plànols tècnics, representació de la informació gràfica elaborada prèviament per enginyers (mitjançant dibuixos, esbossos, especificacions i càlculs)

DEPENDENT/A LLIBRERIA A PALMA

Per a la campanya de Nadal. Funcions: atenció al client, seguiment comandes, classificació de llibres, gestió de caixa, reposició productes i obertura i tancament llibreria.

DIETISTA -NUTRICIONISTA A PALMA

Sanitari
Oferir el pla de dieta més adequat a cada client - Passar consulta i seguiment de les dietes fins arribar als resultats desitjats - Manteniment de la tenda - control d'stock

Entrenador/a de Bàsquet a escoles municipals de Palma (4 vacants)

Planificació i posada en pràctica de dos entrenaments setmanals d'una hora a alguna escola municipal de Palma, a estudiants d'educació primària (6 a 11 anys).

TÈCNIC/A D'INSERCIÓ LABORAL I SOCIOEDUCATIVA A INCA

Dinamització d'activitats de lleure per a infants, impartir reforç educatiu i tècniques d'estudi. Orientació laboral per a persones en risc d'exclusió social. Accions formatives de reforç de competències. Puntualment s'haurà de desplaçar a Binissalem i Sa Pobla

RECEPCIONISTA A MARRATXÍ (Sector Sanitat )

Sanitat
Auxiliar administrativa/administratiu i atenció al pacients

AJUDANT DE CUINA A PALMA O INCA

Places d'FP DUAL(feina i formació) per a joves a partir de 16 anys, amb discapacitat mínima del 33%, que vulguin obtenir un certificat de professionalitat de nivell 1. Contracte de feina des del primer dia.