Ofertes de treball

INFERMER/A A MURO

2 llocs per a atenció a residents en residència de persones majors.

CUINER/A O AJUDANT CUINA A INCA

Es requereix cuiner/a o en el seu defecte AJUDANT DE CUINA, amb 1 any d'experiència demostrable. Se valorarà experiència amb col·lectius vulnerables, especialment amb persones amb discapacitat intel·lectual. Funcions: Gestió de l'equip de cuina i elaboració de menú

CAMBRERS/ES RESTAURANT A BINISSALEM

Personal per a servir taules i barra al bar-piscina

ANALISTA PROGRAMADOR/A A POLLENÇA

Per a gestió i desenvolupament de la nostra plataforma. Manteniment i millora de les aplicacions actuals. Integració amb els sistemes de xarxa.

MONITORS/ES TEMPS LLIURE AMB ANGLÈS AL PLA DE MALLORCA

Funcions de monitor/a a escola d'estiu

COORDINADOR/A ESCOLES D'ESTIU AL PLA DE MALLORCA

Per encarregar-se del bon funcionament diari de les escoles d'estiu, suport als directors/es i comunicació amb l'entitat organitzadora

MONITORS/ES I DINAMITZADORS/ES DE TALLERS COMUNITARIS I SOCIOEDUCATIUS A PALMA (6 places)

Realització de tallers amb infants, joves i famílies, enfocats al treball en valors i les habilitats socials a través de diverses disciplines: esports, arts plàstiques, arts escèniques, esplai i noves tecnologies entre d'altres.

MONITORS/ES TEMPS LLIURE a Pollença (3 vacants)

Implementar el programa d'activitats d'estiu per a joves de 12 a 16 anys. - Utilitzar les tècniques d'animació en el temps lliure per dinamitzar grups. - Guiar, controlar i motivar el grup i resoldre el problemes que puguin sorgir. Competències personals, coneixements específics, altres aptituds: Dinàmic, obert, capacitat de fer feina en grup, proactiu, resolutiu, altes habilitats socials, agradi fer feina a l'aire lliure, vida activa.

DIRECTOR/A DE TEMPS LLIURE A SANT LLORENÇ

Per dirigir campus d'estiu en anglès