Ofertes de treball

OPERATIONAL MANAGER ZONA PALMA

Per a centre de treball ubicat a 15 min de Palma. La persona serà responsable de diferents punts de venda d'aliments i begudes, entre d'altres bio/ecològics. Proposar estratègies de desenvolupament, planejar i establir canvis organitzacionals. Incorporació immediata o a negociar per a setembre 2018.

PREPARADOR/A VEHICLES RENT A CAR A PALMA

Neteja interior i exterior del vehicle, manual i amb túnel. Flexibilitat horaria i residència a Palma.

AUX. INFERMERIA O SOCIOSANITARI A PALMA

Atendre les demandes de persones usuàries de primers auxilis, de petites cures i demés tasques sociosanitàries de la categoria professional, inclosos canvis de bolquers i neteja personal de persones impedides. Únicament s'atendran les candidatures de persones amb dificultats especials d'inserció laboral: -Aturades de llarga durada, o com a mínim amb més d'un any inscrits al SOIB, Perceptores de renda mínima d'inserció, (RMI) o de la renta social garantida (RESOGA), així com persones amb grau de discapacitat d'un 33% o superior-. Especificar-ho al CV o l'email.

Atenció al client on line (Professional en Customer Experience)

Atenció al cliente en diferents sectors, principalment tenda online de moda internacional, també reserves d' hotels, àmbit sanitario etc Valorable estades o estudis a paisos de parla anglesa. Lloc de feina molt estable, per la qual cosa , es requereixen persones que cerquin estabilitat laboral i amb ganes de créixer de manera profesional.

PROFESSOR/A D' ANGLÈS PER A INFANTS A PARTIR D' 1 ANY A PALMA (4 vacants)

Impartir classes, fer seguiment de l'alumnat (assistència, notes, informes, etc.), completar informes en línia al final de cada trimestre i realitzar altres tasques pròpies del centre.
12