Ofertes de treball

RENTAL SALES AGENT A PALMA, NORD DE MALLORCA I EIVISSA

Atenció i informació personalitzada a clients nacionals i internacionals. - Reserves i contractes de lloguer de la nostra flota de vehicles. - Venda de productes afins al lloguer de cotxe. - Entrega i recollida de vehicles. Disponibilitat per a treballar en torns rotatius, caps de setmana i festius.

SUPERVISOR/A MUSEUS A PALMA

Per ocupar un dels llocs d'auxiliar de sala, coordinar i motivar l'equip d'auxiliars de vigilància i gestionar els quadrants de l'equip.

PROFESSORS/ES REFORÇ A PALMA

Sessions de reforç educatiu a alumnes de secundària

HIGIENISTA DENTAL A PALMA

SANITÀRIA
Higienes, blanquenjaments, control periodontics....

COORDINADOR/A SERVEIS SOCIALS A PALMA

Coordinació, seguiment i avaluació del servei i el seu equip. Dinamització de l'equip i resolució de conflictes. Organització de vacances, llicències i horaris. Elaboració de propostes i eines, entre d'altres.

PLACES DE FLORISTES A PALMA

COMERÇ/FLORISTERIA
TÈCNICA FLORAL I VENDA

AUX. ADMITIU/VA a Palma

Per a facturació i tasques administratives

CUIDADOR/A DE VIVENDA SUPERVISADA A PALMA

Ajudar als pacients discapacitats en les tasques diàries, realitzar les tasques de la llar, cuinar i fer encàrrecs. Assistència sanitària, administració de medicació. Crear i mantenir registres del progrés dels pacients i dels serveis realitzats.

DIETISTA A PALMA

Assessorament a clients en general i als clients dels plans de dieta, serveis dietètics i productes. Passar consulta: seguiment de la dieta, control de pes. Gestió de l'agenda i fitxes dels clients