Ofertes de treball

CUINER/A A PALMA

Gestió d'equip a cuina. Amb tres anys d'experiència demostrables. Amb disponibilitat horària, possibilitat de feina els caps de setmana. Es valorarà experiència amb col·lectius vulnerables.

AGENTS RESERVES AMB ANGLÈS al Parc Bit (Palma)

Atenció telefònica, gestió de reserves hoteleres, custormer services

GERENT CENTRE FORMACIÓ A PALMA

Gerència de l'entitat, gestió de l'equip humà, comptabilitat

MONITORS/ES MENJADOR A PALMA

Educar a l'estona de menjador i en el lleure, treballar hàbits, normes de convivència i actituds envers el menjar, organització del menjador (pautes de conducta, control d'àpats, etc), dinamització i seguiment d'un grup d'infants.

TÈCNIC/A INFORMÀTICA A PALMA

Configuració d'equips informàtics, manteniment i actualització d'ordinadors, manteniment i actualització de bases de dades, gestió de còpies de seguretat, manteniment pàgines web, etc.

RESPONSABLE POST-VENDA I SAT A PALMA

Coordinar i millorar els processos del servei tècnic, optimitzar els nivells d'stock. Detectar ineficiències i proposar millores. Seguiment d'incidències i supervisió de l'àrea SAT

PROFESSORAT REFORÇ EDUCATIU a Palma

Suport educatiu a infants i joves. Técniques d'estudi, atenció a la diversitat.

COMERCIAL JUNIOR VEHICLES A PALMA

Comercial junior per a vehicles industrials lleugers. Captació, venda i negociació amb clients de vehicles industrials. S'ofereix incorporació immediata a empresa consolidada en el sector. Vehicle d'empresa o kilometratge i dietes. Formació a càrrec de l'empresa.

ASSISTENT COMPTABLE A PALMA

Rebre, examinar, classificar, codificar y efectuar el registre comptable de documents, revisar i compara llista de pagaments, comprovants, xecs i altres registres amb els comptes respectius, etc.