Ofertes de treball

DIETISTA -NUTRICIONISTA A PALMA

Sanitari
Oferir el pla de dieta més adequat a cada client - Passar consulta i seguiment de les dietes fins arribar als resultats desitjats - Manteniment de la tenda - control d'stock

Entrenador/a de Bàsquet a escoles municipals de Palma (4 vacants)

Planificació i posada en pràctica de dos entrenaments setmanals d'una hora a alguna escola municipal de Palma, a estudiants d'educació primària (6 a 11 anys).

TÈCNIC/A D'INSERCIÓ LABORAL I SOCIOEDUCATIVA A INCA

Dinamització d'activitats de lleure per a infants, impartir reforç educatiu i tècniques d'estudi. Orientació laboral per a persones en risc d'exclusió social. Accions formatives de reforç de competències. Puntualment s'haurà de desplaçar a Binissalem i Sa Pobla

RECEPCIONISTA A MARRATXÍ (Sector Sanitat )

Sanitat
Auxiliar administrativa/administratiu i atenció al pacients

AJUDANT DE CUINA A PALMA O INCA

Places d'FP DUAL(feina i formació) per a joves a partir de 16 anys, amb discapacitat mínima del 33%, que vulguin obtenir un certificat de professionalitat de nivell 1. Contracte de feina des del primer dia.

OFICIAL 2ª LAMPISTERIA A PALMA

Feines de lampisteria en general

VIGILANTS DE SEGURETAT A PALMA

Lloc de feina compatible amb altres per completar horari. Funcions: Exercir la vigilància i protecció de béns immobles i mobles, així com la protecció de persones que puguin trobar-se als mateixos. Evitar la comissió d'actes delictius o infraccions en relació amb l'objecte de la seva protecció.