Ofertes de treball

PROFESSOR/A INGLÉS EN PALMA

Per a impartir classes, dur a terme un seguiment dels alumnes (assistència, notes, informes, etc.) completar informes online al final de cada trimestre i realitzar altres tasques pròpies del centre

MONITOR/A TEMPS LLIURE A PALMA

Animació infantil, manualitats, tallers... a centre d'ortodòncia

FORMADOR/A TALLERS PER A GENT GRAN A MALLORCA

Dinamitzar tallers en l'àmbit del desenvolupament personal. Facilitació de grups a partir del material pedagògic i guia dels tallers. Compatible amb altres feines o estudis.

CUIDADOR/A CENTRE DE DIA A COSTITX

Preparar i recolzar les intervencions d'atenció a les persones i al seu entorn en l'àmbit institucional indicades per l'equip interdisciplinari Realitzar intervencions d'atenció física (suports en la higiene personal, alimentació, ajuda en l'adaptació de l'alimentació si es requereix…) Realitzar intervencions d'atenció tant Sociosanitàries (processos salut, preparació i administració de medicació, manteniment de capacitats físiques…) com a intervencions d'atenció psicosocial (acompanyament en activitats programades, comunicació adaptada, entrenament cognitiu, accions formatives..)

CAMBRERS/ES RESTAURANT A PALMA

Funcions pròpies del lloc

BORSA DE TREBALL DE: INTEGRACIÓ SOCIAL, AUX. CLÍNICA, MONITOR/A INSERCIÓ SOCIAL

Actualització de borsa de treball per a substitucions a centre d'acollida per a persones en situació d'exclusió social.

Tècnic/a en programació de tallers i activitats a Palma

Elaborar, coordinar i dinamitzar la programació de tallers i activitats a un centre social.

VENEDOR/A A MARRATXÍ

Per a multinacional premium alemanya. Venda i reposició de productes, dur a terme els canvis que es donin a la seva àrea. Garantir una comunicació fluida en l'equip. Donar suport a altres seccions orientant, i assessorant al client.

CONSULTOR/A FISCAL A PALMA

Declaracions tributàries, resolució consultes fiscals i comptables, redacció de reclamacions tributàries, informes comptables i fiscals, seguiment de novetats fiscals, relació directa amb els clients