Ofertes de treball

RENTAL SALES AGENT A PALMA, NORD DE MALLORCA I EIVISSA

Atenció i informació personalitzada a clients nacionals i internacionals. - Reserves i contractes de lloguer de la nostra flota de vehicles. - Venda de productes afins al lloguer de cotxe. - Entrega i recollida de vehicles. Disponibilitat per a treballar en torns rotatius, caps de setmana i festius.

PERSONAL PISTA KARTS A MARRATXÍ

Funcions principals - Atendre i assessorar els clients - Control de les carreres - Control dels elements de seguretat de les instal·lacions i clients - Manteniment de pista i karts - Control i seguiment de comandes

SUPERVISOR/A MUSEUS A PALMA

Per ocupar un dels llocs d'auxiliar de sala, coordinar i motivar l'equip d'auxiliars de vigilància i gestionar els quadrants de l'equip.

PROFESSORS/ES REFORÇ A PALMA

Sessions de reforç educatiu a alumnes de secundària

DIRECTOR/A DE TEMPS LLIURE TITULAT/TITULADA (4 places)

LLEURE
Funcions principals: LES PRÒPIES D´UN/A DIRECTOR/RA PER A UNA ESCOLA D´ESTIU (DE JUNY A SETEMBRE) O CAMPAMENT (DURANT TOT L´ESTIU)

HIGIENISTA DENTAL A PALMA

SANITÀRIA
Higienes, blanquenjaments, control periodontics....

Formador/a per a un projecte de Promoció de la Salut amb Gent Gran

Dinamització de tallers de promoció a la salut. Difondre hàbits apropiats d'acord amb el material pedagògic del programa. Tallers matins i tardes segons programació centres (tallers 1,5 o 2h) Lloc de feina (zona geogràfica): Mallorca (a diferents poblacions de l'illa)

COORDINADOR/A SERVEIS SOCIALS A PALMA

Coordinació, seguiment i avaluació del servei i el seu equip. Dinamització de l'equip i resolució de conflictes. Organització de vacances, llicències i horaris. Elaboració de propostes i eines, entre d'altres.

PLACES DE FLORISTES A PALMA

COMERÇ/FLORISTERIA
TÈCNICA FLORAL I VENDA

AUX. ADMITIU/VA a Palma

Per a facturació i tasques administratives
12