Ofertes de treball

EDUCADOR/A SOCIAL A EIVISSA

Intervencions socioeducatives adreçades a nins i nines i joves d'entre 3 a 18 anys. Intervencions i accions comunitàries a diferents barris d'Eivissa

TREBALLADOR/A SOCIAL A EIVISSA

Les pròpies de coordinador/a de servei. Intervencions socioeducatives adreçades a nins i nines i joves d'entre 3 i 18 anys. Intervencions i accions comunitàries a diferents barris d'Eivissa.

SPA MANAGER A EIVISSA

Per a hotel. Selecció de personal del SPA. Oferir varietat de serveis i entrenaments. Desenvolupament i gestió de tractaments. Responsable del personal de l'SPA. Planificació i supervisió de costs.

CAP DE MANTENIMENT A EIVISSA

Per a hotel. Selecció del personal de manteniment. Responsable de dirigir i desenvolupar l'equip tècnic. Manteniment rutinari de les instal·lacions, gestió riscs laborals i actualització plans d'emergència. Suport a la pre-obertura

CAP DE CUINA A EIVISSA

Per a hotel. Funcions: selecció de personal de cuina, control de costs, desenvolupament i gestió dels menús a la carta, responsable del berenar-buffet, responsable del personal de cuina i de la seva administració.

FOOD&BEVERAGE MANAGER A EIVISSA

Selecció de personal de F&B, gestió de control de costs, configuració del menú i estandarització dels plats. Participació en auditories internes i externes. Pre-obertura de l'hotel.