Ofertes de treball

OF. 1ª ELECTRICITAT A SA POBLA

Per a instal·lacions domèstiques i hotels

OF. 1ª LAMPISTERIA A SA POBLA

Per a instal·lacions domèstiques i a hotels

Formadors/es projecte voluntariat esplais de gent gran MALLORCA

Tasques de formació i dinamització d'un projecte de voluntariat a Centres de gent gran a Campos, Llucmajor i Felanitx. Formació, captació i seguiment de voluntaris. Implementació d'activitats programades. Compatible amb altres ocupacions i/o estudis.

FORMADOR/A PROJECTE PROMOCIÓ DE LA SALUT I BENESTAR A MENORCA

Dinamització de tallers de promoció de la salut a centres de gent gran. Compatible amb altres feines o estudis

MONITORS/ES EXTRAESCOLARS Calvià

Per a activitats esportives, artístiques, ludoteca, etc. per a infants i joves fins a 16 anys. Realitzar les activitats programades per als participants durant l'horari marcat. Tenir cura dels participants i garantir els objectius.

GESTOR/A CLIENTS MAPFRE INCA

En dependència del director d'oficina, s'encarregarà de l'atenció comercial i gestió de prestacions als clients, contacte telefònic amb els clients en cartera i prospecció de potencials clients.

PERSONAL CAIXA I ATENCIÓ AL CLIENT a Palma

Atenció al client i cobrament a gran superfície

Oficial electricista a Llucmajor (4 vacants)

Pla de millora i remodelació en subestació elèctrica a Llucmajor

GRADUAT/DA EN DRET

DISCAPACITAT
FUNCIONS PRINCIPALS: - Seguiment de places concertades amb l'administració en els diferents serveis. - Seguiment dels programes segons els contractes. - Seguiment de la informació (altes, baixes, comunicacions…) perquè es pugui emetre la facturació corresponent. - Facturació dels serveis concertats amb l'administració competent. - Estudi del compliment dels requisits legals per autoritzar, acreditar i concertar serveis. - Elaboració d'expedients per autoritzar i/o acreditar serveis. - Establir mecanismes de coordinació i comunicació entre els diferents serveis de l'organització. - Coordinació dels diferents serveis; canvis de serveis, altes, baixes, personal, ràtios, titulacions.. - Seguiment de la implantació del programa

MONITOR/A DE MENJADOR ESCOLAR A POLLENÇA I PORT DE POLLENÇA (2 vacants)

OCI I TEMPS LLIURE
TENIR CURA DELS INFANTS DURANT EL SERVEI DE MENJADOR ESCOLAR, FOMENTAR HÀBITS SALUDABLES I INCULCAR NORMES DE COMPORTAMENT A LA TAULA