Ofertes de treball

INFERMER/A A POLLENÇA

Necessitats generals humanes i sanitàries -Preparar i administrar els medicaments segons prescripcions facultatives. -Prendre la pressió sanguínia, el pols i la temperatura. -Col·laborar amb la resta de l'equip per a donar un servei de qualitat.

OFICIAL DE MANTENIMENT A CAPDEPERA

Per al centre residencial Domus Vi a Font de Sa Cala. Responsable directe de l'explotació i manteniment de totes les instal·lacions i exteriors de la Residència.

AUX. CLÍNICA DENTAL O HIGIENISTA DENTAL A PALMA

Ajudar a l'odontòloga, preparació d'instrumental i material per a tractaments dentals, desinfecció i esterilització d'instrumental

DIRECTOR/A ESCOLETA 0-3 ANYS ZONA SANTANYÍ

Funcions de direcció del centre 0-3 anys zona Colònia Sant Jordi/Santanyí

PROFESSOR/A FLAUTA TRAVESSERA A SANTA MARGALIDA

Funcions pròpies del lloc de feina a l'Escola de Música de Sta. Margalida

PROFESSOR/A DANSA CONTEMPORÀNIA A MANACOR

Al conservatori de Manacor. Funcions pròpies del lloc de feina

LACADOR/A ZONA MANACOR

Per a taller de lacat, que sàpiga lacar tot tipus d'elements de fusteria (portes, finestres, mobles...) ja sigui amb vernís a l'aigua com poliuretà

MONITOR/A PATIS OBERTS A POLLENÇA

Supervisar les activitats de lleure. Registre d'usuaris. Organitzar activitats de lleure. Control de l'aforament. Control del material.

PROFESSOR/A ANGLÈS A SON SERVERA

Per a reforç escolar d'anglès a acadèmia

AUX. INFERMERIA RESIDÈNCIA A SANTANYÍ

Requisit: residir per la zona de Santanyí. Feina al centre residencial Domus Vi. Atenció personalitzada als usuaris/es en tasques assistencials. Col·laboració en l'aplicació de programa d'intervenció/atenció a l'usuari/a.
12