Ofertes de treball

CUIDADOR/A INTERNA EN DOMICILI A PALMA

Cuidador/a per a persona major. Mobilització i transferència, tasques de la llar i cuinar, control de medicació, canvi de bolquers, donar conversa i sortir a passejar amb cadira de rodes.

2on/a MAÎTRE PER A HOTEL A PLATJA DE PALMA

Gestió i control dels processos definits per al desenvolupament del servei. · Consecució del Pla de Vendes i generació d'ingressos del departament: Planificar accions de dinamització i promoció i formar a l'equip per a la venda. · Organització i coordinació dels diferents serveis de Restauració/Bar. · Control de costes: Gestionará los recursos disponibles de manera eficiente. · Gestión de plantillas: Se encargará de formar, motivar y desarrollar las habilidades y aptitudes de su equipo. · Control de la calidad del servicio prestado: Ajustándolo a las necesidades y expectativas del cliente.

AJUDANT SERVEIS TÈCNICS HOTEL A PLATJA DE PALMA

Verificar el bon funcionament de totes les instal·lacions i maquinària de l'hotel,assegurant el correcte ús de les mateixes, d'acord amb less directrius del seu superior i els stándards de qualitat de la companyia. - ajuda en feines de lampisteria, electricitat ,petites feines de picapedrer - Manteniment zona piscina: neteja del sòl i hamaques, rascat de bordes, col·locació d'hamaques, sopladora, etc. - Revisió i neteja de zones exteriors - Revisió de parts d'incidències en habitacions.

DIRECTOR/A DE TEMPS LLIURE A SANT LLORENÇ

Per dirigir campus d'estiu en anglès

PROFESSOR/A D' ANGLÈS PER A INFANTS A PARTIR D' 1 ANY A PALMA (4 vacants)

Impartir classes, fer seguiment de l'alumnat (assistència, notes, informes, etc.), completar informes en línia al final de cada trimestre i realitzar altres tasques pròpies del centre.

AGENTS ATENCIÓ AL CLIENT al Parc Bit (Palma)

Atenció al client de diferents sectors: sanitari, reserva d'hotels, botigues online de moda, etc.