Ofertes de treball

TÈCNIC/A OBSERVATORI DE LA JOVENTUT IB A PALMA

IMPRESCINDIBLE FIGURAR COM A BENEFICIARI DE GARANTIA JUVENIL. Projecte SOIB Jove-Qualificats sector públic Dins el projecte "Joventut i polítiques de joventut a les Illes Balears" per l'estudi dels perfils dels professionals i catàleg online d'accions en matèria de joventut. Funcions: revisió de fonts i factors clau relatius als perfils professionals i a l'àmbit de les polítiques de joventut.Explotació i difusió de la informació, identificació de serveis i actuacions en matèria de joventut de la CAIB. Elaboració del catàleg online.

PEDAGOG/A A PALMA

IMPRESCINDIBLE FIGURAR COM A BENEFICIARI DE GARANTIA JUVENIL Pel projecte Joves Qualificats a l'IBJOVE: "Aprèn a ser ciutadà del segle XXI" Funcions: Cerca, selecció, elaboració, difusió i investigació d'objectes digitals d'aprenentatge per a la promoció de la seguretat a Internet, la convivència a Internet i les habilitats pel segle XXI

SECRETARI/A DESPATX ADVOCATS AL CENTRE DE PALMA

Recepció, arxiu, gestions diverses tracte amb clients, organització del despatx

VIGILANTS DE SEGURETAT

Control d'accessos, protegir béns immobles i persones: totes les funcions regulades en la llei de seguretat privada

AUXILIARS DE SEGURETAT

Recepció i orientació a clients. Control d'aforament de vehicles, persones, aparcaments i mercancies. Rondes de conservació i manteniment.

XÓFER CAMIÓ a Palma

Repartir mercancia i ajudar al magatzem. Amb tots els carnets

AUX. ADMITIU/VA a Palma

Atenció telefònica, arxiu, etc.

PERSONAL NETEJA A MANACOR

Per a cobrir vacances. Funcions pròpies del servei de neteja

CUIDADOR/A RESIDÈNCIA/CENTRE DE DIA A COSTITX

Ajudar als pacients discapacitats en les tasques diàries. Dur a terme tasques relacionades amb l'assistència sanitària. Administrar medicació pautada Crear i mantenir registres del progrés dels pacients i dels serveis realitzats.

CUIDADOR/A RESIDÈNCIA A PALMA

Ajudar als pacients discapacitats en les tasques diàries. Dur a terme tasques relacionades amb l'assistència sanitària. Administrar medicació pautada. Crear i mantenir registres del progrés dels pacients i dels serveis realitzats.