Ofertes de treball

DUE - DIPLOMAT/DA - GRAU UNIVERSITARI/A EN INFERMERIA A PALMA

Funcions pròpies de la categoria d'infermer/a

AUX. AJUDA A DOMICILI A PALMA

Funcions relatives a la cura personal i atenció domèstica a un domicili

APRENENTS DE CUINER/A (FORMACIÓ DUAL)

Places a Palma, Colònia de Sant Jordi, Cala Ratjada, Sa Coma, Porto Cristo i Can Picafort. Compatibilitzar formació i feina, realitzant el certificat de professionalitat Operacions bàsiques de cuina. És imprescindible estar inscrit/a al SOIB com a demandant d'ocupació. Dirigit a joves de 16 a 25 anys.

APRENENTS D'AJUDANT CAMBRER/A (FORMACIÓ DUAL)

11 places a Palma i 3 places a la Colònia de Sant Jordi Compatibilitzar formació i feina, realitzant el certificat de professionalitat Operacions bàsiques de restaurant i bar. És imprescindible estar inscrit/a al SOIB com a demandant d'ocupació. Dirigit a joves de 16 a 25 anys.

SPA MANAGER A EIVISSA

Per a hotel. Selecció de personal del SPA. Oferir varietat de serveis i entrenaments. Desenvolupament i gestió de tractaments. Responsable del personal de l'SPA. Planificació i supervisió de costs.

CAP DE MANTENIMENT A EIVISSA

Per a hotel. Selecció del personal de manteniment. Responsable de dirigir i desenvolupar l'equip tècnic. Manteniment rutinari de les instal·lacions, gestió riscs laborals i actualització plans d'emergència. Suport a la pre-obertura

CAP DE CUINA A EIVISSA

Per a hotel. Funcions: selecció de personal de cuina, control de costs, desenvolupament i gestió dels menús a la carta, responsable del berenar-buffet, responsable del personal de cuina i de la seva administració.

FOOD&BEVERAGE MANAGER A EIVISSA

Selecció de personal de F&B, gestió de control de costs, configuració del menú i estandarització dels plats. Participació en auditories internes i externes. Pre-obertura de l'hotel.
12