Ofertes de treball

OPERÀRIA -OPERARI DE MANTENIMENT D ́EDIFICIS I FINQUES / XÒFER DE FURGONETA

- TREBALLS DE MANTENIMENT EN GENERAL- - TASQUES BÀSIQUES DE JARDINERIA - TRANSPORT D ́USUARIS DEL CENTRE

CUINER/A A INCA

Per al restaurant del Puig de Sta. Magdalena

PROGRAMA DE GRADUATS/DES LEROY MERLIN ILLES BALEARS

Tendras un recorregut formatiu i viviràs el nostre negoci, passant per diferents missions a les nostres tendes. Podràs assumir en un curt termini de temps responsabilitats sobre la gestió comercial, econòmica i de persones.

LOGOPEDA o mestra/e d´Educació especial a Palma

LOGOPEDA o mestra/e d´Educació especial amb la menció Audició i Llenguatge. (A.L) Funcions de Logopeda en un centre d´atenció primerenca a Palma. Experiència de treball amb col.lectius vulnerables, especialment amb persones amb discapacitat intel.lectual. Capacitat d´organització i treball amb famílies.

AJUDANT DE RENTAT A MERCAPALMA

Per alimentar maquinaria paletitzar, flejar i reparació envasos

MOSSO/ MOSSA "SPA" A ALCÚDIA

REPOSICIÓ DE TAVALLOLES A L' SPA I VESTUARIS -REPOSICIÓ DE BEGUDES AL GIMNÀS I ZONA RELAX -SUPORT RECEPCIÓ SPA -REVISIÓ I REPORT DE LES INSTAL·lACIONS

ELECTRICISTA DE MAQUINÀRIA A MALLORCA

Empresa líder en lloguer de maquinària, cerca electricista per maquinària elèctrica, grups electrògens, martells elèctrics i reparació en general de maquinària.

OF.2ª ADMINISTRATIU/VA A PALMA

Per a tasques administratives i de facturació

CUIDADOR/A CENTRE DE DIA/RESIDÈNCIA A COSTITX

Feines pròpies de cuidador/a de centre de dia i residència. 2 llocs en diferents horaris a jornada completa. •Disposar de capacitat de preparar i recolzar les intervencions d'atenció a les persones i al seu entorn en l'àmbit institucional indicades per l'equip interdisciplinari •Capacitat per realitzar intervencions d'atenció física (suports en la higiene personal, alimentació, ajuda en l'adaptació de l'alimentació si es requereix…) •Capacitat per realitzar intervencions d'atenció tant Sociosanitàries (processo salut, preparació i administració de medicació, manteniment de capacitats físiques…) com a intervencions d'atenció psicosocial (acompanyament en activitats programades, comunicació adaptada, entrenament cognitiu, accions formatives..)

APRENENTS DE CUINER/A (FORMACIÓ DUAL)

Places a Palma, Colònia de Sant Jordi, Cala Ratjada, Sa Coma, Porto Cristo i Can Picafort. Compatibilitzar formació i feina, realitzant el certificat de professionalitat Operacions bàsiques de cuina. És imprescindible estar inscrit/a al SOIB com a demandant d'ocupació. Dirigit a joves de 16 a 25 anys.
12