Ofertes de treball

MONITOR/A ACTIVITATS CAVALL I GRANJA A PALMA

Per a granja escola, dur a terme l'activitat de colcar a cavall i altres activitats educatives de la granja, amb infants de 3 a 12 anys

OF. ELECTRICISTA FOTOVOLTAICA A PALMA

Oficial electricista amb experiència en muntatges elèctrics de baixa tensió. Se valorarà experiència en instal·lacions fotovoltaiques domèstiques d'autoconsum, instal·lacions fotovoltaiques industrials i instal·lacions de recàrrega de vehicle elèctric.

OF. 1ª MANTENIMENT A PALMA

Per a manteniment d'edificis, fusteria, serralleria, petits treballs de paleta, caldera, fossa sèptica, reg, etc. Amb coneixements d'instal·lacions elèctriques i lampisteria. Coneixements eines informàtiques per registrar els paràmetres del pla de manteniment dels edificis.

CAMBRERS/ES RESTAURANT A PALMA

Funcions pròpies del lloc de feina

INSTRUCTOR/A-RECEPCIÓ

Instructor/a d'activitats col·lectives i cobrir hores a la recepció

MONITOR/A-INSTRUCTOR/A A PALMA I CALVIÀ

Impartir classes d'Aloha, programa de desenvolupament mental per a nins i nines d'entre 5 i 13 anys. Les classes s'imparteixen en horari d'extraescolars en diferents centres de l'illa.

MESTRE/A DE SUPORT A PALMA

Funcions principals: - Reforç educatiu a alumnes de primària - Elaboració de programacions mensuals i memòries trimestrals

ALUMNAT TREBALLADOR FP DUAL INFORMÀTICA A PALMA

Formació dual amb contracte remunerat. Per a persones entre 18 i 29 anys. S'obtenen els certificats de professionalitat de Programació amb llenguatges orientats a objectes i bases de dades relacionals i Desenvolupament d'aplicacions amb tecnologies web.

AUX. BIBLIOTECA A EIVISSA

Aux. biblioteca pública de Cala de Bou. Atenció al públic, gestió del servei de lectura en sala i préstec, dur a terme el programa de dinamització d'activitats, etc.