Ofertes de treball

RENTAL SALES AGENT A PALMA, NORD DE MALLORCA I EIVISSA

Atenció i informació personalitzada a clients nacionals i internacionals. - Reserves i contractes de lloguer de la nostra flota de vehicles. - Venda de productes afins al lloguer de cotxe. - Entrega i recollida de vehicles. Disponibilitat per a treballar en torns rotatius, caps de setmana i festius.

PERSONAL PISTA KARTS A MARRATXÍ

Funcions principals - Atendre i assessorar els clients - Control de les carreres - Control dels elements de seguretat de les instal·lacions i clients - Manteniment de pista i karts - Control i seguiment de comandes

SUPERVISOR/A MUSEUS A PALMA

Per ocupar un dels llocs d'auxiliar de sala, coordinar i motivar l'equip d'auxiliars de vigilància i gestionar els quadrants de l'equip.

PROFESSORS/ES REFORÇ A PALMA

Sessions de reforç educatiu a alumnes de secundària

DIRECTOR/A DE TEMPS LLIURE TITULAT/TITULADA (4 places)

Funcions principals: LES PRÒPIES D´UN/A DIRECTOR/RA PER A UNA ESCOLA D´ESTIU (DE JUNY A SETEMBRE) O CAMPAMENT (DURANT TOT L´ESTIU)

HIGIENISTA DENTAL A PALMA

Higienes, blanquenjaments, control periodontics....

Formador/a per a un projecte de Promoció de la Salut amb Gent Gran

Dinamització de tallers de promoció a la salut. Difondre hàbits apropiats d'acord amb el material pedagògic del programa. Tallers matins i tardes segons programació centres (tallers 1,5 o 2h) Lloc de feina (zona geogràfica): Mallorca (a diferents poblacions de l'illa)

COORDINADOR/A SERVEIS SOCIALS A PALMA

Coordinació, seguiment i avaluació del servei i el seu equip. Dinamització de l'equip i resolució de conflictes. Organització de vacances, llicències i horaris. Elaboració de propostes i eines, entre d'altres.

NETETJADOR/A (1) A SANTA EULÀRIA I EIVISSA

NETETJA D¡OFICINES BANCÀRIES, SUPERFÍCIES, BANYS, VIDRES, ETC L-X-V DE 13:30H A 15H en Bankinter C/ Isidoro Macabich 26 (Sta Eulalia). L-X-V de 8:30h a 10h en Bankinter C/ Ignacio Wallis (Ibiza).

PLACES DE FLORISTES A PALMA

TÈCNICA FLORAL I VENDA
12